onsdag 18 juli 2012

Sömn, bus och hundgodis

På förmiddagen fick jag sova tills jag vaknade. Jippie! Tera kommer snabbt in i våra vanor. Han tänkte dock smita med till jobbet i natt, men det är han för liten för än. Men när han blir stor får han gärna följa med ibland precis som farbror Rambo gör. Rambo har dock fått stanna hemma för att hålla Tera sällskap på natten.

Tänkte att Tera och Rambo skulle få chansen att busa av sig lite i skogen idag. Rambo jagade pinnar och hade kul. Tera tyckte att sitta i mattes knä och mysa var helt underbart. Men efter en stund kom han på att det var lite spännande att kolla vad farbror gjorde.

Tera kommer på inkallning

Hundgodis tillverkning i köket idag. Luktade helt underbart sa Tera. Godiset mycket enkelt att göra. Idag blev det en korv fryst hundmat från http://www.vomoghundemat.se blandat med majs- och vetemjöl tills det blir en deg. Platta till, ev skåra och sen in i ugnen på 150 grader. Tiden bestäms av hur torrt man vill ha godiset. Mitt var inne ca 1½ h plus att det fick eftertorka lite. Vill ha ett ganska torrt godis. Vänder på degen efter ca 1 h och byter bakplåtspapper eftersom den fällde ut mycket fett.   


Godisdegen färdig för ugnen
Resultatet blev klart godkänt och som tack lägger sig Tera på kommando... nästan jämt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar