tisdag 17 juli 2012

Resan hem

1 vecka efter att vi varit tvungna att ta bort vår nästan 16 åriga kelpie kille så var vi och tittade på 3 valpar med helt olika temperament. Jag föll pladask för Tera, en liten black and tan kille med charmigt hängande öron. Vi fick inte med oss någon valp hem och det kändes lite snopet, men en vecka senare var vi tillbaks och fick med oss Terra Berra hem.



Lugnare valp får man leta efter. Sov nästan hela vägen. Vi stannade för att ta en liten promenad så att Tera och vår andra hund Rambo skulle få bekanta sig lite på neutral mark. Det gick över förväntan. Trodde nog att Rambo skulle reagera mera eftersom han inte umgåtts med valpar sen han blev vuxen. Men Tera slängde sig på marken och sa "Jag ger mig" och så var det klart. Även om Tera ofta visade magen för att visa att han ger sig.

Ett stopp blev det till för att människorna skulle få mat i magen. Tera smakade lite kött och bröd och det var mums. Vi tog en liten promenad och Tera upptäckte cyklar. Han gjorde stora ögon. De var spännande!
Trodde att jag fick en hund utan så mycket vall i sig. Men både kajor och gråsparvar lockade fram beteendet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar